Algemeen > Home

De Kimball o'Hara groep

De Kimball o'Hara groep heeft haar fraaie onderkomen in de "Jadoo Gher", een ruime accommodatie aan het einde van het Frans Halsplantsoen in Voorschoten. Bijna elke zaterdag is er opkomst van 14:30 tot 16:30 uur. Er wordt veel aan sport en spel gedaan, er wordt geknutseld, er worden speurtochten gehouden en er worden gezellige feesten georganiseerd. Het buitenleven neemt ook een grote plaats in het programma in. Met Scouting wordt de natuur leuk en interessant tegelijk. Daarnaast komt maatschappelijke oriëntatie spelenderwijs aan de orde. Het spelaanbod is gevarieerd en verschilt natuurlijk per leeftijdsgroep.

Scouting wat is dat?

Ruim 100.000 jongens en meisjes in ons land zijn lid van Scouting. Samen met zo'n 25.000 kaderleden vormen zij de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. Wereldwijd zijn er 32 miljoen Scouts in meer dan 160 landen. Een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding, dat is wat Scouting te bieden heeft. Maar Scouting is meer: naarmate je als jeugdlid ouder wordt en je langer bij Scouting bent, neemt je zelfstandigheid toe; de begeleiding kan daardoor dus afnemen. Iedereen kan meedoen met Scouting. Geloof, ras, huidskleur, handicap, vluchteling of seksuele voorkeur, het maakt niet uit, Scouting staat open voor iedereen.

Wil je meer informatie? Kijk dan verder op onze website en/of neem contact op met een van de speltakken of verantwoordelijke personen!

Kalender
Volledige kalender >