Bevers > Informatie

Over de Bevers

Hallo! Welkom op de pagina van de Bevers! Op dit moment (december 2014) bestaat ons leidingteam uit 6 man/vrouw leiding! Bij de Bevers zitten kinderen van 5 tot 7 jaar. Wij zijn dan ook de jongste speltak. We mogen ongeveer 15 kinderen hebben in onze groep. Elke zaterdag van 14:30 tot 16:30 uur komen de bevers naar scouting. Tijdens deze opkomst doen wij altijd leuke en spannende dingen met de kinderen (zie voor een impressie de foto's).

Per jaar hebben wij 4 weekendkampen. Een weekendkamp duurt 1 nachtje. Per jaar is 1 weekendkamp met alle speltakken (dus bevers, welpen, verkenners en explorers), dit noemen we JOTI (Jamboree On The Internet) en dit is één groot feest met o.a. een springkussen, schminken, kabelbaan (zelf gebouwd!), vossenjacht en een spannend avondspel! Verder hebben wij elk jaar een zomerkamp, dit is een lang weekend (2 nachtjes!) in tenten op een scoutingterrein.

Heb je zin om een keertje te komen kijken? Dan ben je van harte welkom! Het zou wel fijn zijn als wij dit van te voren weten.

Voor informatie of bij interesse kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Groetjes,

De Beverleiding!

P.s. vergeet niet de foto’s te bekijken!!!!

Kalender
Volledige kalender >