Welpen > Informatie

Over de Welpen

Welkom op de pagina over de Welpen! De Welpen bestaan uit jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar en we mogen (maximaal) 30 kinderen hebben. De kinderen worden op dit moment (december 2014) begeleid door een leidingteam van 7 man/vrouw. We gaan met de welpen meerdere keren per jaar een nachtje op kamp, ongeveer 4 keer! Vaak blijven we tijdens zo'n weekend op het gebouw, gaan we naar een gebouw van een andere scoutinggroep of gaan we kamperen in een bos! En als klap op de vuurpijl gaan we in de eerste week van de zomervakantie altijd op zomerkamp! Een hele week vol avontuur, spelletjes en lol!

Iedere zaterdag hebben de welpen opkomst van half 3 tot half 5, tijdens deze opkomsten maken de welpen dan van alles mee. Zo zijn we al meerdere malen lastiggevallen door piraten, heksen, trollen en ander gespuis! Verder spelen we veel spellen zoals Levens Stratego, Britse Bulldog en trefbal. 

Bij de welpen draait alles om gezelligheid en leuke dingen, elke week is het weer een feest! Elke week heeft de leiding een programma verzorgd, wat zorgt dat elke week anders is!

Lijkt jou dit ook leuk en wil je een keer bij ons komen kijken? Stuur dan een e-mail naar welpenkimballohara(at)gmail.com. Wil je meer zien? Kijk dan verder bij de foto's op de website!

Over het algemeen hebben de welpen overigens wel een wachtlijst, maar wil je het zeker weten, neem dan even contact met ons op, wie weet kan je er gelijk bij! 

Kalender
Volledige kalender >