Welpen

Welpen2022-01-31T21:29:38+01:00

Bekijk hier de winnende video van de Welpen reactiebaan.

De knopen foto’s

Kijk voor alle foto’s van de Welpen bij  Foto’s Welpen.

Het Welpenteam

Matthijs
MatthijsTeamleider Welpen
In 2004 bij de scouting gekomen als bever en geef sinds 2017 leiding bij de welpen. Ik studeer aan de Hogeschool Rotterdam om automotive engineer te worden. In mijn vrije tijd werk ik op het klimeiland en speel ik gitaar. Het leukste aan scouting vind ik de kampen, maar ik geef ook met veel plezier leiding op de zaterdagen.
Ryanne
RyanneContact persoon Welpen
20 jaar en sinds 2018 geef ik leiding bij de welpen. Daarvoor ben ik ook vanaf de bevers jeugdlid geweest bij de Kimball. Naast scouting studeer ik criminologie aan de Erasmus universiteit. Ook dans ik veel. Samen met het team proberen wij van elke zaterdag een feestje te maken!
Jasper
JasperWelpenleiding
Jasper elbers, ook wel Elbers genoemd. Ik ben 19 jaar oud en zit al ruim 10 jaar op scouting. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en met vrienden wat leuks te doen.
 Richel (Jasper)
Richel (Jasper)Welpenleiding
Hoi, ik ben Richel (Jasper). Ik geef leiding aan de welpen speltak, de zelfde tak waar ik ben begonnen als kleine Richel. ik heb altijd veel lol en avonturen beleeft op scouting en hoop om de kinderen met mij ervaring te entertainen en te ondersteunen waar nodig. ik studeer persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. heb ervaring in de zorg. ik werk met bejaarden en heb stage gelopen met kinderen met meervoudige beperkingen. Maar Leiding geven blijft toch me favoriet.
Coen
CoenWelpenleiding
19 jaar en studeer momenteel communicatie aan de Haagse Hogeschool. Sinds 2010 ben ik lid van scouting Kimball o’Hara. Nu geef ik voor het eerst leiding aan de speltak waar ik 11 jaar geleden begonnen ben: de welpen. Dat doe ik met veel plezier!
Pien
PienWelpenleiding
Sinds 2006 lid bij de Kimball en geef nu leiding bij de welpen. Naast leiding geven studeer ik de Universitaire Pabo aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik een hele leuke hond. Een leven zonder de scouting kan ik me moeilijk voorstellen, het voelt een beetje als een tweede familie :))
Sanne
SanneWelpenleiding
Sanne zit al vanaf de Bevers bij de Kimball, nu gaat zij leiding geven bij de Welpen.
Ga naar de bovenkant