Bedankt voorzitter Marijke!

Marijke Klijn gestopt als voorzitter bij scoutinggroep Kimball O’ Hara.
Ruim 15 jaar heeft zij de hamer vastgehouden tijdens de bestuurs- en groepsvergaderingen en onze groep met liefde aangestuurd. Via deze weg willen wij haar nogmaals bedanken.

Bedankt voor je onuitputtelijke inzet. 15 jaar lang stond je altijd voor ons klaar. Geen probleem dat jij niet kon oplossen. Door jou als persoon, dan wel door jouw netwerk.

Afgelopen 15 jaar stonden de kinderen en de groep altijd op nummer 1. Rechtvaardig, maar met je eigen flair gaf je leiding aan onze vereniging. Marijke hielp overal.

Bedankt voor het organiseren van verschillende scouting evenementen. De keuken aansturen bij familieweekenden, elke JOTI van de partij, helpen bij liefdadigheidsprojecten tot je jaarlijkse speeches bij de nieuwjaarsrecepties.

Bedankt voor de ondersteuning bij talloze kampen. Van de meest gekke rollen spelen, voor tientallen kinderen en leiding koken, koffie op bed op de vroege ochtend, tot direct in de auto springen met droge kleding en slaapzakken nadat een groep volledig weggeregend was.

Bedankt voor het overdragen van alle EHBO kennis. Van instructies geven hoe wij vakkundig teken konden verwijderen tot fantastisch leren pleisters plakken. De EHBO kisten werden jaarlijks gecontroleerd door jou en de speltakken waren van alles voorzien.

Marijke was daar waar nodig. Van een emmer sop in de hand, vrachtwagens inpakken voor de zomerkampen tot lastige beslissingen die zij moest maken in het belang van de groep. Juist op de moeilijke momenten bracht zij binnen de groep verbinding.

Voor verbinding blijf je zorgen als hoofd van de kookcommissie komende jaren en hier zijn wij erg blij mee!

Meerdere keren hebben we Marijke kunnen herkiezen als onze voorzitter. Nu aan dit tijdperk een einde is gekomen, wil zij haar taak graag overdragen. Helaas hebben wij nog geen nieuwe voorzitter gevonden. Ben jij of ken jij iemand die deze belangrijke rol op zich wil nemen binnen de gezelligste vereniging van Voorschoten? Laat ons dit weten! Een functieomschrijving is beschikbaar.