Sponseren

Om scouting toegankelijk te houden voor al onze leden proberen wij de contributie laag te houden. Dit betekend dat de contributie niet alle kosten dekken voor ons programma, onderhoud, materiaal en kampen. Daarom proberen we extra inkomsten te generen uit verhuur, sponsoring en fondsen. Hieronder een aantal van onze lopende acties. 

Laatste nieuws

Sponserkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Kimball O’Hara, zonder dat het jou een cent extra kost! Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com plaatst. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren wij hier van!

Rabo ClubSupport

De Rabo bank geeft ieder jaar een deel van de gemaakte resultaten terug aan verenigingen. Ze zetten hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken.

Afgelopen jaar is er €15.5 milioen verdeeld over ruim 32.00 clubs. De kimball mocht hiervan € 484,14 aan opleidingen voor onze vrijwilligers. 

Hema & schenk

HEMA Voorschoten is lokaal betrokken, dit laten we zien met & Schenk. Shop je favoriete HEMA artikelen en van elke euro die je afrekent aan de kassa schenkt Hema 2 cent aan de sportclub, vereniging of het goede doel naar keuze.

Vraag bij het afrekenen of u mag doneren. De kassière  zet het bedrag klaar op het digitale stemloket aan de linkerkant van de kassa’s. 

Loten verkoop

Vanaf 2022 is Scouting Nederland een samenwerking aangegaan met de Grote Clubactie. Hiermee krijgen Scoutinggroepen de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de Grote Clubactie en hiermee geld in te zamelen voor de clubkas. De Grote Clubactie biedt diverse mogelijkheden voor lotenverkoop, van fysiek tot online. 

Door loten te verkopen, creeren we extra inkomsten die we hard nodig hebben: 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas! 

Jantje beton

Elk jaar lopen de Explores mee met de Jantje Beton collecte. Jantje Beton zet zich in voor meer speelplekken die toegankelijk, avontuurlijk, inspirerend en bovenal veilig zijn voor kinderen. Een deel van de opbrengst van de collecte gaat naar de Explorers die dit gebruiken voor uitdagende activiteiten tijdens het zomerkamp. 

Wil jij helpen

Heb jij een tip, of kan je misschien zelf hebben. Deel het met ons. We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen of mensen die we aan ons netwerk toe kunnen voegen. 

Contactpersoon

Robbert 

Gerelateerde onderwerpen

Helpen met de PR?

Heb jij goede ideeën om onze club beter zichtbaar te maken in de gemeente. Of heb je een goed netwerk dat je kunt inzetten in voor het werven van sponsoring en fondsen. Neem dan contact op met Robbert