Bevers

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Laatste nieuws

Bever zomerkamp 2019

Wij zijn gezellig met de Bevers de eerste week van de zomervakantie naar Aerdenhout geweest, een leuk scouting terrein midden in een bos.

Lees verder »
Bevers in het weiland

De bevers 2019

We doen vooral veel oud-Hollandse spelletjes met elkaar, ook in teams. We leren elkaar te accepteren en hoe je moet luisteren naar elkaar.

Lees verder »

Onze opkomsten

Elke zaterdagmiddag draaien de bevers opkomst. Tijdens de opkomst doen we allerlei leuke spelletjes en knutselactiviteiten. Zo nu en dan verschijnt er een karakter die onze hulp nodig heeft, en belanden wij in een doldwaas avontuur. Zo hebben we een raket moeten repareren van een astronaut maar ook een goede heks geholpen die haar magische pompoenen kwijt is. 

Weekend kampen

De bevers gaan een paar keer per jaar op weekend kamp. Dit doen we in de Jadoo Gher (ons eigen scouting gebouw).  Tijdens dit kamp blijven de bevers 1 nacht slapen, en maken zij allerlei bijzondere en gekke avonturen mee!

Zomerkamp

Het scoutingseizoen sluiten we altijd af met het zomerkamp. Dat betekent dat we 2 nachtjes blijven slapen op een scouting terrein. Hier beleven we elk jaar spannende avonturen. Dit is altijd het hoogtepunt van het scoutingjaar. Het kamp vindt plaats in laatste weekend voor de schoolvakantie.

Het team

VLNR. Pascal, Chayenne, Maarten, Nienke, Jelle

Wordt jij ook een bever?

Vind jij dit echt bij jou passen, ben je nieuwsgierig en avontuurlijk? Wil je eerst meer informatie of gelijk een keer komen kijken, neem contact op met onze secretaris of de teamleider.

Bevers in het kort

Wie

Jongens en meisjes

Leeftijd

5 – 7 jaar

Wanneer

Zaterdag van 14.30 tot 16.30

teamleider

Maarten