kerstkaarten maken voor eenzame ouderen

Welpen verspreiden warmte met zelfgemaakte Kerstkaarten voor eenzame ouderen

In een hartverwarmend gebaar van medeleven en saamhorigheid hebben de Welpen afgelopen zaterdag een bijdrage geleverd aan de Grote Kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderen Fonds. Dit initiatief heeft als doel een warm hart te sturen naar ouderen die tijdens de kerstperiode alleen zijn. De kinderen hebben zich vol enthousiasme ingezet om prachtige kaarten te maken, als onderdeel van deze landelijke actie.

De creatieve bijeenkomst vond plaats op het scoutingsgebouw, waar de Welpen onder begeleiding van de leiding druk bezig waren met het knippen, plakken en versieren van kleurrijke kerstkaarten voor de Grote Kerstkaartenactie. Het resultaat van hun inspanningen is te bewonderen op de bijgevoegde foto’s!

Met deze liefdevol vervaardigde kerstkaarten hopen de Welpen niet alleen een glimlach te toveren op de gezichten van eenzame ouderen in onze directe omgeving, maar ook bij ouderen elders in het land die wel wat extra liefde en aandacht kunnen gebruiken.

Dit hartverwarmende gebaar van de Welpen herinnert ons eraan dat kleine acties grote verschillen kunnen maken. De kerstkaarten dienen niet alleen als feestelijke versiering, maar als symbolen van liefde en solidariteit die de geest van de feestdagen weerspiegelen.